National Marine Science Centre

Coffs Harbour

Funded by a Federal Government millennium grant, the commission was awarded following a rigorous preselection process and required adapting and extending an existing recreation building within the Pacific Bay Resort complex  to provide a sophisticated joint teaching and research facility for the University of New England and Southern Cross University.

VBA worked on the project in a harmonious association with the design architects James Cubitt Architects. VBA had a close involvement with developing innovative structural solutions to overcome the shortcomings of the existing structure and resolving complex BCA issues, and acted as Superintendents Representative for the duration of the construction period.


© Vil Brickman Architects 2011 All Rights Reserved :: Website by Giant Media :: ADMIN